Thursday, March 17, 2011

XAΣΤΕ 8 ΚΙΛΑ ΣΕ 7 ΗΜΕΡΕΣ / weight loss program


8 κιλά σε 7 ημέρες
Προαιρετικά μια ημέρα αποτοξίνωσης, κατα την οποία πίνουμε μόνο υγρά, νερό, τσάι ή φυσικούς χυμούς χωρίς προσθήκη ζάχαρης ή άλλων γλυκαντικών ουσιών.

Και ξεκινάμε:
•2 ημέρες γιαούρτι

•2 ημέρες ρύζι

•2 ημέρες πατάτες βραστές ή ψητές

•2 ημέρες κοτόπουλο ψητό ή βραστό

Από τα τρόφιμα που προαναφέρονται (γιαούρτι, ρύζι, πατάτες, κοτόπουλο) μπορείτε να φάτε όση ποσότητα θέλετε χωρις περιορισμό. Αλλα μπορείτε να φάτε μόνο αυτό που προβλέπει η κάθε μέρα. Ούτε τσίχλες, ούτε γάλα, στον καφέ, ούτε μια μικρή καραμελίτσα, ούτε μια κουταλιά λάδι.
Οταν έχετε ρύζι, το μαγειρέυετε με νερό και αλάτι και το τρώτε σκέτο. Μόνο λεμόνι ή μπαχαρικά μπορείτε να προσθέσετε.
Οταν έχετε πατάτες επίσης μόνο με αλάτι και νερό και αν θέλετε λεμόνι και μπαχαρικά, το ίδιο και για το κοτόπουλο.
Ο καφές επιτρέπεται αλλά σκέτος. Χωρίς γάλα και χωρίς ζάχαρη ή ζαχαρίνη.



Είναι μια δύσκολη δίαιτα και πολλές φορές δεν μπορείς να κουνηθείς απο τα νέυρα και την αδυναμία, αλλά εχεί άμεσα αποτελέσματα.

Προσοχή, αν κατα λάθος βάλετε οτιδήποτε άλλο στο στόμα σας απο αυτά που προβλέπονται π.χ μια τσίχλα, τότε σταματήστε τη διάιτα γιατί τσάμπα θα παιδεύεστε. Λειτουργεί μόνο σύμφωνα με τις οδηγίες .
 
Οι δίαιτες των σταρ
 
Είναι πετυχημένες, διάσημες, όμορφες, γοητευτικές και πάνω από όλα διαθέτουν τέλειο κορμί. Εκατομμύρια γυναίκες σε όλο τον κόσμο θα ήθελαν να τους μοιάσουν. Κι όχι απαραίτητα να γίνουν όλες διάσημες και πετυχημένες, αλλά σίγουρα όλες θα ήθελαν να αποκτήσουν το όμορφο, γυμνασμένο και χωρίς ίχνος κυτταρίτιδας σώμα. Ή τουλάχιστον να μάθουν το μυστικό της ομορφιάς τους. Ας δούμε, λοιπόν, πώς καταφέρνουν οι διάσημες σταρ του Χόλιγουντ να διατηρούνται νέες, όμορφες και λυγερόκορμες.


Ναόμι Κάμπελ: Αποφεύγει τροφές με υψηλό γλυκαιμικό δείκτη
Μαντόνα: Τρώει μόνο βιολογικά προϊόντα
Μπιγιονσέ:ακολούθησε και τη χολιγουντιανή δίαιτα Maple Syrup Diet. Πρόκειται για μια δίαιτα που στηρίζεται σε ένα μείγμα σιροπιού από σφένδαμο, χυμό λεμονιού, νερό και πιπέρι καγιέν και το οποίο αντικαθιστά τα γεύματα.
Τζένιφερ Λόπεζ: Πολύ μικρές μερίδες και καθόλου υδατάνθρακες
Τζένιφερ Άνιστον:Βασικός κανόνας της δίαιτας αυτής είναι το μοίρασμα των υδατανθράκων, των πρωτεϊνών και τους λίπους σε κάθε γεύμα.
Νίκολ Κίντμαν: Η φιλοσοφία της δίαιτας αυτής βρίσκεται σε αντίθεση με αυτή του «Ατκινς». Δηλαδή δεν απαγορεύει τη λήψη υδατανθράκων, παρά μόνο των επεξεργασμένων.
Όπρα Γουίνφρεϊ: Έκοψε το βραδινό

No comments:

Post a Comment