Monday, March 28, 2011

ΤΙ ΕΛΚΥΕΙ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΤΟ ΚΟΡΜΙ ΕΝΟΣ ΑΝΤΡΑ ( what a woman likes in a man's body )

Aς υποθέσουμε ότι το πρώτο ραντεβού έχει πάει τέλεια. Σου λέει να την πας σπίτι της και σε προσκαλεί να ανέβεις για ένα «ποτό». Εσύ ενθουσιάζεσαι και νομίζεις ότι πέτυχες τον στόχο σου. Ανεβαίνεις πάνω και αρχίζει το «ποτό» με πολύ φιλί και πάθος. Την ρίχνεις στο κρεβάτι και βγάζεις τα παπούτσια για να ακολουθήσεις. Σε αυτό το σημείο συνειδητοποιείς ότι σηκώνεται από το κρεβάτι για να ανοίξει το παράθυρο. Η κατάληξη είναι ότι η βραδιά δεν επαναλήφθηκε.
Ο κανόνας είναι απλός: Ότι έχει να κάνει τη σωματική υγιεινή και την καλή φυσική κατάσταση ελκύει τις γυναίκες. Είναι στοιχεία που παρατηρούν ιδιαίτερα επάνω σου γι' αυτό και πρέπει να τα προσέχεις ιδιαίτερα.
Ακολουθούν εφτά σημεία στο σώμα σου που νομίζεις ότι οι γυναίκες δεν παρατηρούν. Και όμως, διάβασε τα παρακάτω και ίσως αλλάξεις γνώμη.
Δέρμα
Καμία γυναίκα δεν μπορεί να αντισταθεί σε ένα απαλό δέρμα. Αυτός και μόνο δεν είναι λόγος για να κάνεις κάτι; Δεν χρειάζεται απαραίτητα αποτρίχωση, μπορείς όμως να χρησιμοποιήσεις body lotion ή άλλα καλλυντικά που κάνουν το δέρμα σου πιο απαλό. Επίσης, απέφυγε κινήσεις της καθημερινότητας που μπορεί να πληγώνουν ή να σκληραίνουν το δέρμα σου .
Νύχια


Η κατάσταση των δαχτύλων σου προδίδει πολλά για το πόσο καλά τα πας με την καθαριότητα και την υγιεινή. Μην αγχώνεσαι, δεν χρειάζεται να κάνεις μανικιούρ! Αρκεί να τα καθαρίζεις και να κόβεις προσεχτικά τα νύχια σου και να προσέχεις τις παρανυχίδες. Μην ξεχνάς ότι καμία γυναίκα δεν θέλει να τη χαϊδεύεις με κοφτερά νύχια .
Άρωμα


Βγήκες έξω ξεχνώντας να βάλεις το άρωμα σου; Νομίζεις ότι κανείς δεν θα το προσέξει. Κάνεις λάθος. Το άρωμα μπορεί να τραβήξει μία γυναίκα, ακόμα και να τη διεγείρει. Βρες το άρωμα που σου ταιριάζει και μην σε νοιάζει η υπερβολή. Το καθόλου βλάπτει το πολύ όμως όχι.
Πόδια


Τα πόδια είναι ένα μεγάλο ζήτημα για τις γυναίκες. Πολλές γυναίκες το πρώτο πράγμα που προσέχουν στον άντρα είναι τα παπούτσια. Ίσως από τα παπούτσια και μόνο να μη γυρίσουν καν να προσέξουν το βλέμμα σου που είναι καρφωμένο επάνω τους. Νομίζεις ότι οι κάλτσες δεν παίζουν ρόλο; Και όμως, μπορεί να είσαι τυχερός και να τη ρίξεις στο κρεβάτι αλλά ίσως να μην την ξαναδείς αν αντιληφθεί ότι οι κάλτσες σου δεν υποφέρονται. Αν τα πόδια μυρίζουν κάνε κάτι. Αν δεν πρόκειται για θέμα καθαριότητας(αν έχεις μέρες να πλύνεις τα πόδια σου μην αναρωτιέσαι για ποιο λόγο μυρίζουν!) τότε μπορείς να πεταχτείς μέχρι το φαρμακείο για να βρεις κατάλληλα προϊόντα για να διώξεις τις μυρωδιές.
Τρίχες σε αυτιά και μύτη


Όσο περίεργο και αν σου φαίνεται, στον άντρα οι τρίχες σε αυτιά και μύτη απωθούν τόσο όσο το μουστάκι σε μία γυναίκα. Αρκεί να πάρεις ένα ψαλιδάκι και να τα αφαιρέσεις.
Φρύδια
Φυσικά, η γυναίκα δεν περιμένει να έχεις πάρει τη τσιμπίδα για να βγάλεις τα φρύδια σου όπως κάνει αυτή, αλλά σίγουρα ένα μονοκόμματο φρύδι δεν είναι και ότι καλύτερο! Αν συμβαίνει κάτι τέτοιο συμβουλεύσου έναν ειδικό. Δεν είναι κακό να αφαιρέσεις λίγες τρίχες και δεν χάνεις τίποτα από τον αντρισμό σου. Γενικά τα φρύδια είναι σημείο που σχετίζεται άμεσα με το βλέμμα, γι' αυτό και πρέπει να τα περιποιείσαι έστω και με λίγο νερό και απλές κινήσεις των δαχτύλων.
Δόντια


Ένα από τα πιο δυνατά σημεία σε κάθε άνθρωπο είναι το χαμόγελο. Στο φλερτ μάλιστα το χαμόγελο παίζει πολύ σημαντικό ρόλο. Απαγορεύονται τα κίτρινα ή τα άπλυτα δόντια σε κάθε περίπτωση. Εκτός από αυτό, πότε πήγες στον οδοντίατρο για τελευταία φορά;
Πλάτη

Μπορεί να μην το πιστεύεις αλλά η πλάτη είναι ένα σημείο που προσέχει ιδιαίτερα η γυναίκα. Μία πλάτη γεμάτη σπυριά και τρίχες απωθεί ιδιαίτερα. Τι μπορείς να κάνεις γι' αυτό; Για την ακμή μπορείς να συμβουλευτείς το γιατρό σου και να προμηθευτείς μία καλή κρέμα για να την εξαφανίσεις. Όσον αφορά τις τρίχες οι λίγες δεν πειράζουν όταν όμως η πλάτη σου δεν ξεχωρίζει από πουλόβερ πρέπει να κάνεις κάτι.
Όλα αυτά είναι σημεία επάνω σου στα οποία οι γυναίκες δίνουν ιδιαίτερη σημασία. Μπορεί να νομίζεις ότι είναι λεπτομέρειες αλλά από την άλλη οι λεπτομέρειες είναι που κάνουν τη διαφορά. Ιδίως στην πρώτη επαφή με μία γυναίκα οι λεπτομέρειες παίζουν ιδιαίτερο ρόλο καθώς από αυτές βγάζει συμπεράσματα για το σύνολο.

 

No comments:

Post a Comment