cheese cake
Συστατικά
- 500 gr τυρί Philadelphia
- 250 gr μαργαρίνη
- 1 ½ πακέτο μπισκότα digestive
- 1 βανίλια
- 1 φλυτζ. καφέ (ελλην.) χυμό λεμόνι
- 1 κουτί ζαχαρούχο γάλα
- 1 κονσέρβα βύσσινο ( KYKNOS)
- 1 κ.σ. κορν φλάουερ ή αλεύρ
Οδηγίες
- Λιώνουμε τη μαργαρίνη. Θρυμματίζουμε τα μπισκότα σε ένα πυρέξ και ρίχνουμε τη βανίλια και τη μαργαρίνη. Τα ανακατεύουμε ώστε να γίνουν ένα ομοιογενές μείγμα και το αλείφουμε σε λεία επιφάνεια.
- Χτυπάμε στο μίξερ το ζαχαρούχο γάλα με το τυρί Philadelphia και προσθέτουμε και το λεμόνι. Τα ρίχνουμε πάνω από τη στρώση με τα μπισκότα και τα αλείφουμε ομοιόμορφα.
- Πάνω από την κρέμα βάζουμε τα βύσσινα χωρίς το χυμό τους.
- Το χυμό το βάζουμε σε μια κατσαρολίτσα να πάρει μια βράση και το σβήνουμε με κορν φλάουερ. Αφού κρυώσει λίγο το ρίχνουμε ομοιόμορφα πάνω στην κρέμα μας.
- Το βάζουμε στη συντήρηση. Είναι πιο νόστιμο την επόμενη μέρα.
Καλή επιτυχία!
No comments:
Post a Comment