Sunday, November 20, 2011

ΤΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΤΣΙΓΑΡΟ ( electronic cigarette )

Τι είναι το ηλεκτρονικο τσιγαρο ;

Το ηλεκτρονικο τσιγαρο είναι αποτελεσματική εναλλακτική λύση για το κάπνισμα. Κάθε φορά που ετοιμάζεστε να ανάψετε ένα τσιγάρο, μπορείτε αντ’ αυτού να χρησιμοποιήσετε  ένα ηλεκτρονικο τσιγαρο. Θα σας προσφέρει την ίδια ευχαρίστηση, αλλά χωρίς πίσσα και καπνό.
Γιατί είναι καλύτερο από το τσιγάρο;


Είναι αποδεδειγμένο ότι οι περισσότερες βλάβες που προκαλούνται από το κάπνισμα, προκαλούνται εξαιτίας της καύσης του καπνού, του χαρτιού και της κόλλας. Το ηλεκτρονικο τσιγαρο δεν χρησιμοποιεί φωτιά, δεν καίγεται και έτσι δεν περιέχει πίσσα, μονοξείδιο και διοξείδιο του άνθρακα και τις υπόλοιπες 3000+ ουσίες, εκ των οποίων περίπου 40 έχουν βεβαιωθεί ως καρκινογόνες.Μπορώ να το χρησιμοποιήσω πραγματικά παντού;Το ηλεκτρονικο τσιγαρο δεν καίγεται και δεν περιέχει καπνό. Εκλύει μόνο αβλαβή ατμό που μοιάζει με καπνό, όμως δεν είναι. Έτσι δεν προκαλεί παθητικό κάπνισμα και άρα μπορείτε να το χρησιμοποιείτε παντού. Σε αεροπλάνα, πλοία, εστιατόρια, κέντρα διασκέδασης, χώρους εργασίας. Σημειώστε επίσης ότι δεν μυρίζει ούτε αφήνει μυρωδιές σε ρούχα, στόμα, αυτοκίνητα, σπίτια κλπ.Καλά όλα αυτά. Αλλά θα με ικανοποιεί σαν τσιγάρο;Απόλυτα. Τα ηλεκτρονικά τσιγάρα είναι πολύ απολαυστικά. Κοστίζει;Ναι, το μισό από τα τσιγάρα.Εγώ δεν καπνίζω. Να το δοκιμάσω;Όχι, Ποτέ. Το ηλεκτρονικο τσιγαρο απευθύνεται μόνο σε καπνιστές άνω των 18 ετών. Όμως, σίγουρα έχετε γνωστούς καπνιστές. Δωρίστε τους ένα ηλεκτρονικό τσιγάρο. Είναι το πιο πολύτιμο δώρο και θα σας ευγνωμονούν για αυτό.

Όταν εισπνεύσετε από το ηλεκτρονικό τσιγάρο, ξεκινάει μια διαδικασία ατμοποίησης που απελευθερώνει «καπνό» ο οποίος στην πραγματικότητα είναι αβλαβής ατμός που διαλύεται στον αέρα σε μερικά δευτερόλεπτα. Συμπερασματικά, το ηλεκτρονικό τσιγάρο μιμείται όλες τις φυσικές και συναισθηματικές απολαύσεις του παραδοσιακού καπνίσματος.


No comments:

Post a Comment